Szegedi Arcok

Célba ért a közismert, szegedi vállalkozó felajánlása: a napokban bántalmazott kisfiú és családja két napot tölthet el Szegeden teljesen ingyen

Az édesanya el se akarta hinni, hogy igaz! – mesélte el Jakab Gusztáv, a szegedi Garden Bistro & Beach és Lapos Beach tulajdonosa, a Kétlábon vagy Kétkeréken a Gyermekklinikáért jótékonysági futás egyik megálmodója, akit annyira megérintett annak a kisfiúnak a története, akit a közelmúltban bántalmazott az őt kísérő felnőtt férfi a szolnoki kalandparkban, hogy felajánlott a gyermeknek és családjának egy hosszú hétvégét Szegeden, szállással és teljes ellátással, teljesen ingyen. A jó hír, a család örömmel elfogadta a lehetőséget és július 29-én két napra városunkba érkeznek.

Gyomorforgató képsorokat rögzítettek pár nappal ezelőtt a szolnoki kalandparkban, ahol úgy felrúgott egy kisfiút egy őt kísérő felnőtt férfi, hogy a gyerek a levegőben megpördülve a fejére esett, majd mozdulatlanul a földön fekve maradt – számolt be korábban a 24.hu. Erről a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. közölt egy videót, az eset azért történhetett, mert a kisfiú nem akart felmenni a kalandpark mászórészére. Szerencsére a kisfiú már jobban van, a rendőrség is nyomozásba kezdett, ráadásul Jakab Gusztáv, közismert szegedi vállalkozó most egy igazán szívmelengető felajánlást tett az érintett családnak. Magánszemélyként, teljesen saját költségből fedezve, felajánlott ugyanis a gyermeknek és családjának egy hosszú hétvégét Szegeden, szállással és teljes ellátással, teljesen ingyen.

AZ ÉDESANYA NAGY ÖRÖMMEL ELFOGADTA A FELAJÁNLÁST

Mint Jakab Guszti szerkesztőségünknek elmesélte, miután péntek délután kitette posztját Facebook oldalára a felajánlásról, felgyorsultak az események. Pár óra kellett csupán és az összefogásnak hála, meglett az érintett kisfiú anyukájának a telefonszáma, akivel rögtön fel is vette a kapcsolatot. Az édesanya el se akarta hinni, hogy léteznek ilyen jó emberek! Mint kiderült, egyedül neveli a kisfiút, s örömmel elfogadta a felajánlást, így július 29-én és 30-án csodálatos két napot töltenek majd el Szegeden.

JAKAB GUSZTI MINDEN KÖLTSÉGÜKET FEDEZI A KÉT NAP SORÁN, SŐT EL IS AUTÓZIK ÉRTÜK OTTHONUKBA, MAJD HAZA IS VISZI ŐKET

Jakab Guszti abba is beavatott bennünket, ő maga fog személyesen az anyukáért és kisfiáért elmenni autóval, lehozza őket Szegedre, majd a kétnapos kirándulás végén haza is viszi őket, így háztól házig biztosítva van számukra a fuvar. Kérte az édesanyát, hogy írják össze, milyen programoknak örülnének Szegeden, s azokat váltják majd valóra, de valószínű lesz benne egy kis városnézés, egy jó ebéd vagy vacsora egy étteremben, s még sok minden, ami csak beleférhet a két napba.

GYŰJTÉST IS SZERVEZ, HOGY A KISFIÚ VALÓRA VÁLTHASSA ÁLMAIT

És ez még nem minden. A szegedi jótevő ahhoz is szeretne hozzájárulni, hogy a jövőben a kisfiúnak lehetősége legyen álmai megvalósítására. Ezért egy gyűjtést kezdeményezett, melyből a teljes befolyt összeg a kisfiú számára megy majd.

HA LEHETŐSÉGED VAN RÁ, ÍGY TUDSZ HOZZÁJÁRULNI A GYŰJTÉSHEZ

Ha te is szeretnél hozzájárulni a kisfiú álmainak valóra váltásához, az alábbi számlaszámra utalva teheted meg:

  • Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület
  • számlaszám: 11735005 – 26058632
  • közlemény rovatba: “Rolandnak”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb