SportVideo365

Kis Máté és Gémes Levente szegedi élsportolóink is az Alga-System szuperfood algáit fogyasztják! Az edzésükre is bekukucskáltunk! (videó)

A szegedi élsportolók, Kis Máté és Gémes Levente az Alga-System szuperfoodjait használják, hogy még jobb eredményeket érjenek el. Tudd meg, hogyan segítik az algák a mindennapi teljesítményüket!

Kis Mátéról, a Szeged Box Club egyik legtehetségesebb bokszolójáról nemrég írtuk: az IBO után a WBO nemzetközi övét is behúzta, majd pedig a New School Promotion jelentette be, hogy a WBO világranglistán a szegedi bajnok ezzel bekerült a legjobb 15-be. Máté és Gémes Levente, aki 2022-ben ifjúsági világbajnoki ezüstérmet is szerzett Magyarországnak, az Alga-System szuperfoodjait választották, hogy még jobban teljesíthessenek. Az interjúban megosztják tapasztalataikat és sikereiket, melyekhez az algák is hozzájárultak. Kiderült, hogy a természet ereje valóban csodákat tehet!

Kis Máté őszintén kifejtette, hogy két hét alga szedés után már sokkal energikusabban ébred reggelente. „Kettő hét után már azonnal éreztem azt, hogy sokkal energikusabban kelek,” – mondta el Máté. Az algák jótékony hatásai, mint a magas fehérjetartalom, a vitaminok és ásványi anyagok gazdagsága, valamint az antioxidáns tulajdonságok, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a sportolók maximális teljesítményt nyújthassanak.

Az Alga-System Kft. többféle algát és szuperfoodot kínál, melyek nemcsak a sportolók, hanem bárki számára ideálisak, aki egészséges életmódra törekszik. A spirulina és chlorella algák például kiváló fehérjeforrások, és antioxidánsokban, valamint ásványi anyagokban gazdagok. Ezek a termékek segítenek az immunrendszer erősítésében, a sejtek regenerálódásában és az általános vitalitás növelésében.

Tudtad, hogy az algák már az ókori civilizációk óta fontos szerepet játszanak az emberek táplálkozásában? Az aztékok és a maják is előszeretettel fogyasztották a spirulinát, amely segítette őket a mindennapi élet kihívásainak leküzdésében. Az algák jótékony hatásait ma már tudományos kutatások is alátámasztják, így nem csoda, hogy egyre többen választják ezeket a természetes szuperélelmiszereket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb