Közélet

Megszólalt a karateedző, aki hamarosan találkozik a felrúgott kisfiúval

„Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, egy olyan súlyos cselekedetet hajtottam végre, mely szégyent hozott a sporttársadalomra, éppen ezért eltávolodom ettől a világtól örökre” – nyilatkozta az ATV Híradónak a jászberényi karateedző, aki a napokban egy szolnoki kalandparkban bántalmazott egy kisfiút. A férfi hozzátette: azon dolgozik, hogy valamilyen szinten jóvá tudja tenni a történteket.

„Szerencsére az édesanya nyitott arra, hogy a fiútól is bocsánatot kérjek, és hamarosan találkozni fogok velük”

– hangsúlyozta.

A férfi elmondta, nagyon félti a családját. „A másik oldalon, a gyerekvédők figyelmébe ajánlom: van egy gyermek, az pedig az én gyermekem. Ilyen értelemben szeretném – nem kifogásolva a rám mért büntetést, és nem kifogásolva a rám mért népharagot – őket megvédeni azoktól a méltatlan támadásoktól és üzenetektől, amelyeket kapunk” – fogalmazott. Agócs Tibor hozzátette, jelenleg előre befizetett nyaraláson vesz részt a családjával, de áll a felelősségre vonás elé.

A karateedzőtől szerették volna megtudni, miért nem tudta kontrollálni indulatait a kisgyerekkel szemben, mikor hallgatja ki a rendőrség, és mit szól azokhoz a személyekhez, akik a médiában most sorra arról nyilatkoznak, hogyan bántalmazta őket régebben. Agócs Tibor az ATV-nek azt mondta,

ezekre a kérdésekre csak élő adásban, egy vágatlan interjúban hajlandó válaszolni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb