Sport

Nem készül el időben a centerpálya felújítása, második meccsét is idegenben játssza a Szeged-Csanád GA

Komoly terhelésnek volt kitéve az előző szezonban a Szent Gellért Fórum centerpályája, ugyanis a Szeged-Csanád GA első csapata mellett az NB III-as tartalékcsapatuk, valamint a St. Mihály női NB I-es labdarúgócsapata is itt játszotta a hazai mérkőzéseit. Emiatt némi felújításra volt szükség, ami nem készült még el, ezért a második meccsüket is idegenben játsszák a kék-feketék – közölte a klub.

Felcserélte a pályaválasztói jogot a Kozármisleny csapatával a Szeged-Csanád GA, a Baranya vármegyeieket az NBII-es szezon második fordulójában fogadták volna a Szent Gellért Fórumban. Mivel az előző idényben extra terhelésnek volt kitéve a centerpálya, ezért a gyepszőnyeg átfogó rekonstrukcióját közvetlenül az elmúlt idény utolsó mérkőzését követően megkezdték. A tartós extrém hőség ugyanakkor jelentősen megnehezíti a munkálatokat, ezért indokolttá vált a pályaválasztói jog felcserélése – olvasható a szegedi csapat közleményében. Ennek következtében az idény első három meccsét biztosan idegenben játssza majd a gárda, az első hazai mérkőzésre augusztus 18-án, a Soroksár ellen kerülhet sor.

IDŐKÖZBEN EGY FIATAL TÁMADÓ ÉRKEZÉSÉT IS BEJELENTETTE A CSAPAT

A szegediek ötödik nyári igazolása Takács-Földes Olivér, a fiatal, 2006-os születésű játékos Szombathelyről érkezik a Tisza-partiakhoz. ballábas szélső támadó az Illés Akadémián nevelkedett, ahol az U12-es csapattól kezdve végigjárta a korosztályos együtteseket. Nem idegen számára a felnőtt futball, az előző idényben a Haladás második csapatában szerepelt. Próbajátéka során nyújtott teljesítményével, góljával és gólpasszaival meggyőzte a szakmai stábot – olvasható a csapat közösségi oldalán. „Nagyon örülök, hogy Szegeden folytathatom a pályafutásom! Színvonalasok az edzések, rendkívül élvezem a közös munkát. A csapattársak is rendesek, hamar befogadtak. Öröm lesz itt játszani!” – nyilatkozta Takács-Földes Olivér.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb