Sport

Hivatalos: Ádám Martint bejelentette az Aszterasz Tripolisz

Most már hivatalos: a görög labdarúgó-bajnokságban szereplő Aszterasz Tripolisz hivatalos oldalán jelentette be vasárnap Ádám Martin leigazolását, írta meg az M4 Sport.

A magyar válogatott csatár 2026 nyaráig szóló szerződést írt alá a görög élvonalbeli csapattal, tudatta közösségi oldalán az M4 Sport. A magyar válogatott támadó július elején távozott a koreai Ulszan Hyundai csapatától, s vasárnap jelentette be új klubja, amellyel 2026-ig szóló szerződést kötött.

NAPOK ÓTA TUDNI LEHETETT

A forráskúti fociviking érkezése nem igazán érte váratlanul a futballtársadalmat, hiszen a görög sajtó napok óta cikkezett érkezéséről, sőt egy kép is készült róla az Aszterasz Tripolisz egyik edzőmeccsén. A csapat egyébként nyolcadik helyen fejezte be a bajnokságot az előző idényben. Korábban egy magyar játékos, a fiatalon elhunyt Fülöp Márton is volt a görög klub játékosa.

TÖBB JÁTÉKLEHETŐSÉGET SZERETTEK VOLNA

Ádám menedzsere, Papp Gábor a Nemzeti Sportnak elárulta, mindenképp szerettek volna több játéklehetőséget biztosítani a csatárnak, ez új klubjánál megvalósulhat, ráadásul az Aszterasz erőlteti a pontrúgásokat, beadásokat, így játékstílusa feküdhet Ádám Martinnak. A menedzser arról is beszélt, hogy összesen nyolc írásos ajánlat futott be a válogatott támadóhoz nyáron.

KOMOLY AMBÍCIÓKKAL ÉRKEZETT

„Nagyon örülök ennek az új lehetőségnek a karrieremben, készen állok a rengeteg munkára, hogy segítsem az új csapatomat – fogalmazott Ádám a görögök klubhonlapján. “Köszönöm a bizalmat, köszönöm a fogadtatást, rajtam a sor, hogy viszonozzam a pályán. Nagyon fontosnak tartom, hogy egy Európa-bajnokság után tudtam ide igazolni, ott hihetetlen élményeket és szereztem. Tovább fogok dolgozni, fejlődni, az Azteraszhoz hasonlóan én is komoly ambíciókkal rendelkezem.”

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: m4sport.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb