Mindenmás

Nem jól indul a vasárnap: súlyos baleset történt az M5-ösön (frissítve)

Súlyos közlekedési baleset történt Balástyánál az M5-ös autópálya 149-es kilométerénél. Egy személy beszorult az autóba, a helyszínen Kistelek és Szeged egységei dolgoznak a mentésen.

Az M5-ös autópálya 149-es kilométerénél Balástyánál súlyos közlekedési baleset történt. Egy személygépkocsi eddig ismeretlen okból balesetet szenvedett, és az autóban ülő személy beszorult a járműbe. A helyszínre azonnal megérkeztek a mentőegységek, és jelenleg is küzdenek a sérült kiszabadításán és ellátásán. A forgalom erősen akadályozott, ezért mindenki fokozott figyelemmel közlekedjen ezen a szakaszon.

A kisteleki és a szegedi mentőegységek együtt dolgoznak a helyszínen, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban segítsenek a balesetben érintetteknek. Az ilyen helyzetek mindig emlékeztetnek minket arra, hogy mennyire fontos az óvatosság és a figyelem az utakon, különösen az autópályákon, ahol a sebesség és a forgalom nagysága komoly veszélyeket rejthet magában.

FRISSÍTVE: SZERENCSÉRE NEM TÖRTÉNT SZEMÉLYI SÉRÜLÉS

Mint cikkünk megjelenését követően, vasárnap délelőtt a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából kiderült, szerencsére nem történt személyi sérülés, anyagi káros baleset volt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!  App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is! Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb