MindenmásVideo365

Képzeljétek, bejutottunk Szeged első kínai nyelven hirdetett exkluzív otthonába! Mutatjuk a videót! (videó)

Szeged egyik exkluzív otthonában jártunk, miután pár napja írtuk meg: megjelent az első kínai ingatlan hirdetés Szegeden. Miután pár napja megírtuk a kínai hirdetést, meghívást kaptunk az ingatlanba. Nem is kérettük magunkat sokáig, fogtuk a kameránkat és már ott is voltunk. Az újszegedi villa minden várakozásunkat felülmúlta: gyönyörű anyagok, tökéletes elrendezés és lenyűgöző részletek. Olvasd el a beszámolónkat, és a videót se hagyd ki!

Amikor megérkeztünk, azonnal lenyűgözött minket a villa impozáns megjelenése és a gondosan karbantartott kert. Az 1,255 négyzetméteres telken elhelyezkedő villa már a bejáratnál lenyűgözött a Milánó stílusú SICIS mozaik fallal, amely egyedi hangulatot árasztott. Belépve a rusztikus svéd padló és a tágas, 100 négyzetméteres nappali-étkező-konyha-bár terület fogadott minket, amely három irányból kapcsolódik a teraszhoz, így a természetes fény egész nap beáramlik.

Az ingatlan egyik különlegessége az is, hogy kínai nyelven írták meg a hirdetést. Kínaiul pontosan így néz ki: 臨近塞格德市中心的高品質地中海式風格別墅出售!該棟別墅,一層擁有大面積的客廳和四間臥室,其建築物的所有細節上都代表著優質的建築形式,它位於新塞格德市靠近市中心的地理位置極為優越,佔地 1,255 平方米。 房屋建築面積(371平方米生活區域+56平方米露台),整體設計品味高雅,具有意大利托斯卡納豪華式風格特徵。進入別墅大門迎面是一面設計獨特、美麗的 米蘭風格SICIS 馬賽克牆,室內鋪設的是質樸的瑞典地板,100 平方米的客廳餐廳-廚房-酒吧區域讓人心情愉悅,客廳三個方向與露台連接,整個別墅在一整天中都沐浴在陽光下。客廳的中有一個獨特的古董曙紅壁爐,由 匈牙利名瓷Vilmos Zsolnay 設計。露台和花園相連,露台地磚使用的是OTTI 品牌獨特鋪設,營造出甜蜜的生活氛圍。別墅二層有兩間臥室、一個衣帽間、一間書房和兩間極其別致優雅的浴室,浴室鋪有金色馬賽克,配有淋浴和角落浴缸。 院子裡有獨立的按摩浴缸和桑拿浴室,享受賓館式的超值服務標準,旁邊設有帶頂蓬的燒烤設施。 精心設計的封閉式私人花園提供了完全的放鬆和最大的審美體驗:精美的Zsolnay 香檳浴池、羅馬牆壁噴泉、以及美妙的托斯卡納常綠和色彩繽紛的植被,同時安裝了從 60 米深井的自動灌溉系統, 此建築物外立牆在30厘米主牆上增加15厘米的立面隔熱,使用3層玻璃門窗、鋁製電動百葉窗、熱泵地板採暖和帶備用燃氣鍋爐的天花板冷卻系統,熱回收空氣處理系統,2 x10 kVA 太陽能電池板系統,三輛車同時可停放的在車庫、並且配有一個為多輛電動汽車充電的充電樁,還有一個 27 m2 電動涼棚,全方位攝像頭系和報警系統。 整個建築物擁有控制配備智能化、智能家居系統。此別墅為追求奢華、優雅、陽光、寬敞感和高智能的人群推薦!Ha esetleg Te sem vagy perfekt a mandarin kínai nyelvben, akkor itt olvasd el az előző cikkünket, amiben le is fordítottuk:

Na de akkor nézzük meg, milyen tapasztalatokat szereztünk, miközben kameránkkal végigjárhattuk az ingatlant. A nappali közepén található Vilmos Zsolnay által tervezett antik eozin kandalló nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem a történelem egy darabját is magával hozza. A teraszról a gyönyörűen kialakított kertre léphetünk, ahol a Zsolnay csobogó és a római falikút teszi még különlegesebbé a pihenésre szolgáló teret. Az otthon minden részlete a legmagasabb szintű kényelmet és eleganciát tükrözi. Az épületben két hálószoba, egy gardróbszoba, egy dolgozószoba és két fürdőszoba található, amelyek arany mozaikkal burkoltak és sarokkáddal, valamint zuhanyzóval felszereltek. Az udvarban különálló jacuzzi és szauna is helyet kapott, így az ingatlan valóban a luxus és a kikapcsolódás szigete. A modern technológia iránt rajongók számára pedig a villa intelligens otthon rendszere nyújt extra kényelmet. 

A látogatás során teljesen elvarázsolt minket a villa minden apró részlete. Az ingatlan nemcsak a belső kialakításával, hanem a környezettudatosságával is kiemelkedik: a háromrétegű üvegajtók és ablakok, az alumínium elektromos redőnyök, a hőszivattyús padlófűtés és mennyezeti hűtés mind hozzájárulnak a fenntarthatósághoz. Az épület napelem-rendszere és a három autó parkolására alkalmas garázs tovább növeli az ingatlan értékét és kényelmét.

Ez az exkluzív ingatlan biztos nem csak a kínai vezetőknek tökéletes választás, természetesen ha a fedezet megvan mellé. Az ingatlan irányára: 468.000.000 Ft. Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki belülről Szeged első kínai hirdetésű luxusvillája, ne hagyd ki a videót, amelyben végig vezettünk az ingatlanon, és bemutatjuk a legszebb részleteket. Nézd meg, és álmodozz velünk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb