Mindenmás

Óvatosan: az egyik lámpa nem szuperál a József Attila sugárút – Kecskeméti utca találkozásánál (frissítve)

A József Attila sugárút – Kecskeméti utca találkozásánál az egyik lámpa nem szuperál – írta hétfőn reggel szerkesztőségünknek Rebeka olvasónk, aki azt is hozzátette, hogy a sugárúton a Brüsszeli körút felé vezető irányban, az egyenesen haladó sávban a zöld lámpák nem működnek.

Mint megírtuk, a Budapesti úton is torlódás van. Itt dolgoznak a szakemberek, és a Brüsszeli körúton is megindult a munka. 25 aknafedlapot és egy víznyelőt cserélnek ki a szakemberek!

FRISSÍTVE: A CSONGÁDIN SEM MŰKÖDNEK A LÁMPÁK

A Sárosi utca és a Csongrádi sugarút kereszteződésében lévő, mindkét lámpás jelzőberendezés nem működik. Az autósok vigyázzanak a gyalogosokra és fordítva. Az autósok figyelembe sem veszik, hogy nem működnek a lámpák, és nem állnak meg a zebránál – írta egy tag a Szegeden közlekedünk csoportba, tehát nem csak a József Attila sugárúton van gond a lámpákkal. Vezessetek óvatosan!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb