MindenmásVideo365

800 gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatal érkezett a 27. ÁGOTA® Táborba

Hivatalosan is elstartolt a 27. ÁGOTA® Tábor, a szegedi központú ÁGOTA® Alapítvány és együttműködő partnere, a Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatója szervezésében a Bács-Kiskun vármegyei ÁGOTA Falván.

Beköltözés

Üdvrivalgás és fesztivál hangulat fogadta azt a 800, nevelőszülőknél és lakásotthonokban élő 7-18 éves fiatalt, akik az ÁGOTA Közösség egyedülálló nyári táborában töltenek majd el 10 napot. Nemcsak lelkes és vidám önkéntesek sorfala várta az érkezőket, hanem tűzfészek gólyalábasok és hatalmas buborékfújók is.

ÁGOTA Falva – 2024.07.21. Gyermekek megérkezése, fogadása a táborba. Képen: Fotó: Karnok Csaba (KC)

Elérkezett a várva várt pillanat annak a gyermekvédelmi gondoskodásban nevelkedő 800 gyermeknek a számára, akik az ország teljes területéről érkezve tíz napot tölthetnek el az általuk csak mennyországként emlegetett ÁGOTA® Táborban. Az ÁGOTA Közösség mindenkori célja, hogy a családjukból kiemelt gyermekek lelki sebei gyógyulni kezdjenek. A beköltözésről készített videóval, amelyben a megérkezés boldog pillanatait örökítették meg, Ön is részese lehet a 27. ÁGOTA® Tábor élményének.

Forrás: ÁGOTA Közösség

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb