Mindenmás

Napi pakk: felhős, de meleg napunk lesz ma Szegeden, indul a Muzsikáló Udvar és jön a Pont Ott Parti a Dugonics térre

Izgalmas nap elé néznek a felvételizők, hiszen hamarosan kiderül, hogy kit melyik szakra vettek fel az egyetemen. Ennek apropóján idén sem marad el az SZTE Pont Ott Partija, ami ma este lesz a Dugonics téren. Emellett Mácsai Pál, Máté Gábor és Lukács Miklós estjével elkezdődik a Muzsikáló Udvar is Szegeden. A jó idő ma is adott lesz Szegeden, bár némi felhőre és szórványosan esőre is van kilátásunk. Ez itt a Napi pakk, minden fontos infóval a reggeli kávéd mellé!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Kinga, Kincső, Bernárd, Bernát, Borisz, Csenge, Dániel, Kriszta, Krisztina és Tina nevű olvasónknak! Születésnaposok is jutottak szerdára:

  • 42 éve született Anna Helene Paquin kanadai születésű új-zélandi színésznő, aki 11 évesen nyert Oscar-díjat,
  • 55 éve Jennifer Lopez amerikai színésznő, énekesnő. (Selena, Pénzvonat),
  • valamint 127 éve Amelia Earhart amerikai pilótanő, az első nő, aki egyedül átrepülte az Atlanti-óceánt.
Fotó: thesun.co.uk

FELHŐS, DE MELEG NAPUNK LESZ MA IS SZEGEDEN

Szerdán fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják a napsütést. Szórványosan alakulhat ki eső, zápor, zivatar, Szegeden a délelőtti órákban kell csapadékra számítani. Az északnyugati szél élénk, erős lesz. Hajnalban 14-21 fok várható, délután pedig már 26-32 fok között alakulhat a hőmérséklet.

PAN-KÓ MORZSÁS CSIRKEMELL CSÍKOK – A ROPOGÓS CSODA

Szerdai ajánlatunk ebédre: a pankó morzsás csirkemell csíkok friss saláta mixszel, jázmin rizzsel és fűszeres steak burgonyával tálalva tökéletes választás minden ételrajongónak. Ez az étel igazi ropogós és zamatos élmény, ami mindenkit elvarázsol. A Napfény Műterem Szegeden a Széchenyi tér 2/a szám alatt van, Szeged gyönyörű belvárosában. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 órától: 0630/952-6500.

MA INDUL A MUZSIKÁLÓ UDVAR

Mácsai Pál, Máté Gábor és Lukács Miklós estjével szerdán elkezdődik a Muzsikáló Udvar címet viselő igényes szórakozást kínáló programsorozat a szegedi városháza egyedi hangulatú udvarán – tájékoztattak a szervezők kedden.

MA ESTE MINDEN KIDERÜL: PONT OTT PARTI LESZ A DUGONICS TÉREN

Hamarosan újból eljön a nyár egyik legnagyobb izgalommal várt eseménye: a Pont Ott Parti. Az idei évben július 24-én szervezi meg az SZTE a pontváró bulit, ahogy mindig, úgy most is a Dugonics téren, az SZTE Rektori Hivatala előtt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb