Sport

Szétvet bennünket a büszkeség: útnak indult négy szegedi sportoló és két szegedi edző az olimpiára

Szerdán reggel útnak indult négy szegedi sportoló és két szegedi edző az olimpiára – szúrta ki a Rádió 88. Pénteken a hivatalos megnyitóval veszi kezdetét a XXXIII. Nyári Olimpia a szerelem fővárosában, Párizsban. A világ legnagyobb sporteseményén 21 sportág 180 magyar sportolója (93 férfi és 87 nő) vesz részt. Ma Bodó Richárd, Bánhidi Bence, Mikler Roland, Pádár Nikolett, Gellért Gábor és Porobic Haris indult útnak.

Különösen szétvet bennünket a büszkeség, mert Szegedről is népes számmal érdemelték ki sportolóink a részvételt az ötkarikás játékokon, így izgalmas egy időszak elé nézünk az elkövetkezendő hetekben.

PÁDÁR NIKI TÖBB SZÁMBAN IS INDUL

A Legszegedibb Sportoló díjas Pádár Nikinek, a HAÁSZ SZUE ifjú reménységének is szurkolhatunk, ő is ma indult útnak. Niki 200 m gyorson, 4×100 m gyorson és a 4×200 m gyorson indul az olimpián.

A PICK SZEGED NYOLC JÁTÉKOSA IS OTT LESZ AZ OLIMPIÁN

Hamarosan megdobbannak a szegedi kék szívek is! A párizsi olimpián ugyanis az OTP Bank – PICK Szeged nyolc játékosának is szurkolhatunk, sőt Michael Apelgren edző is szerepel majd az ötkarikás játékokon. Ma reggel Bodó Richárd, Bánhidi Bence és Mikler Roland is repülőre szállt.

Niki és a szegedi kézis srácok mellett még számos szegediért szoríthatunk! Kisokosunkban minden fontos infót és sportolót megtalálsz:

Hajrá, Szeged!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb