Szegedi ArcokVideo365

Végigsprinteltünk Deszken, de még így sem volt időnk megnézni az összes házat, amit a KöltözzMa felépített a településen

Többször is írtunk már a Szeged melletti KöltözzMA csapatáról, akik az innovatív, grafitos SiP paneles gyorsházaik kapcsán váltak rövid idő alatt igazán közismertté. Írni már írtunk róluk, most megpróbáltuk megnézni az összes típusházat, amit Deszken felépítettek, de hamar kiderült, hogy lehetetlen küldetésre vállalkoztunk.

Azt már korábban is tudtuk, hogy Deszken kiemelten sok házat húzott már fel a KöltözzMa csapata, ám amikor Nádasdi Csaba alapító közölte velünk, hogy ez a bűvös szám a 70-et karcolja, sejtettük, hogy valóságos Mission Impossible lesz egyetlen egy videóba sűríteni az összes típusházat.

  • Kolumbia
  • Mexico
  • Brazília

Nem random országneveket sorolunk fel éppen, hanem a SiP paneles gyorsházakról elhíresült vállalkozás típusházainak neveit. Autóba pattantunk, majd megpróbáltunk annyi házat bemutatni, amennyit csak az időnk enged. Mindegyik előtt kiugrottunk, Nádasdi Csaba, a KöltözzMa alapítója pedig gyorsan elhadarta azokat a dolgokat, amiket éppen az adott típusházról érdemes, ezt mutatjuk videós formában:

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7395171236864691488

A KöltözzMa egyébként a SiP paneles technológia mellett több mindennel is foglalkozik, egyik ilyen a Magyarországon még totális újdonságnak számító, hajlított szigeteléssel gyártott MgO SIP paneles IGLU ház, már ennek az építését is vállalják. Többek között ezt is bemutatják majd augusztus 31-én, a SiP Weekend Show-n, ahol lesznek

  • rekordkísérletek
  • bemutatók
  • tűzteszt
  • nyereményjátékok és versenyek

és még sok minden más is. Az esemény teljes mértékben ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Tekintettel arra, hogy a férőhelyek száma limitált, ráadásul már 200-nál is többen regisztráltak, érdemes minél hamarabb bejelentkezni, erről és a show-ról minden további infót IDE KATTINTVA találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb