Mindenmás

Napi prosztó(ság): motorolajos kannák, fékolajos flakonok, autóalkatrészek – valaki hulladéklerakónak nézte az egyik körforgalmat Szeged mellett

“Így könnyű az autószerelők dolga, hogy nem kell leadni a veszélyes hulladékot” – írta szerkesztőségünknek Róbert olvasónk, aki a Negyvennyolcas utca és a Zsombói út körforgalmában lett figyelmes arra, hogy valaki teledobálta szeméttel a környéket.

Mint írta, motorolajos kannák, fékolajos flakonok, autóalkatrészek, olajszűrők, levegőszűrők vannak szanaszét dobálva a helyszínen, ráadásul veszélyes hulladékot jelölő zsákokban. Olvasónktól fotókat is kaptunk a helyszínről, amin jól látszódik, hogy mekkora mennyiségű szemetet hordott valaki a fent is említett helyszínre:

Nem tudjuk, ki volt az illető, de az biztos, hogy ez nagyon nem volt korrekt húzás tőle. Szépen kérünk mindenkit: ne szennyezzük a környezetet, hiszen Szeged és környéke gyönyörű! Egyébként az illető ellen eljárás is indulhat ezért, így akár a bíróságon is kiköthet. Köszönjük a fotókat Róbertnek!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb