Mindenmás

Nem indul jól a csütörtök: Székkutasnál busz és kamion ütközött, de kigyulladt egy teherautó kereke is az M5-ösön

Dupla balesettel indítjuk a napot: reggel 7 óra előtt egy kamion és egy autóbusz karambolozott a 47-es főút 180-as kilométerénél, Székkutasnál, majd fél 8 körül kigyulladt egy kamion kereke az M5-ösön.

A katasztrófavédelemtől megtudtuk, hogy az autóbusz és a tehergépkocsi érintőlegesen ütközött Székkutas mellett, a 47-es főút 180-as kilométerénél. A Vásárhelyi úti balesethez az orosházi hivatásos tűzoltók vonultak. A busz oldala megsérült, oldalsó szélvédői kitörtek, emiatt sok üvegszilánk került a burkolatra. A helyszínre mentő is érkezett. A karambol miatt a 47-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

KAMION KEREKE LÁNGOLT AZ M5-ÖSÖN

Mindezek mellett egy takarmányt szállító teherautó hátsó kereke is kigyulladt az M5-ös autópálya 36-os kilométerénél, az inárcsi csomópont után, a Kecskemét felé vezető oldalon. A helyszínen tartózkodók egy porral oltóval elkezdték oltani a kereket, a dabasi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fejezték be munkát, visszahűtötték az alkatrészt. A kamion a leállósávban áll jelenleg.

Vigyázzatok magatokra!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb