MindenmásVideo365

Szeged365.hu rekord: több mint három SZEGEDNYI olvasó csatlakozott júniusban a Szeged365 Family-hez! Giga köszönet Nektek!

Hatalmas büszkeséggel jelentjük, hogy a Szeged365.hu olvasottsága újabb rekordot döntött 2024-ben! Júniusban több mint három szegednyi, közel 600.000 olvasó böngészte oldalunkat! Ezzel is bizonyítva, hogy toronymagasan a Szeged365.hu a legnépszerűbb médiaplatform Dél-Magyarországon! Óriási köszönettel tartozunk Nektek, ezért még nyáron el is halmozunk benneteket brutálisan sok nyári Szeged365 pakkal!

Imádunk Titeket, külön köszönet Nektek, hiszen miattatok vagyunk ilyen népszerűek. Köszönjük, hogy nem csak olvastok bennünket, hanem folyamatosan küldtök fotókat, híreket, csodálatos történeteket a galaxis legszerethetőbb városáról, Szegedről! Nélkületek ez nem lenne ennyire sikeres, és nem is élveznénk ennyire ezt a munkát. Köszönjük, hogy nekünk vannak a leggyorsabb, legtündéribb tudósítóink, fotósaink, olvasóink, véleményvezéreink, azaz a Szeged365 Family minden tagja! Itt az ideje, hogy hálából nyerjétek magatokat rommá! Jönnek a Szeged365 nyári pakkok, legyetek résen és nyerjetek minél több vacsorameghívást, strandbelépőt, vagy éppen igazi Szeged365 különlegességeket.

MIATTATOK LEHETÜNK SZEGED EGYETLEN TÉNYLEGESEN FÜGGETLEN HÍROLDALA

Leírhatatlanul hálásak vagyunk Nektek azért, amiért Szegeden az életetek részei lehetünk, és ami ennél is fontosabb: négy év alatt Ti is a mi részeink lettetek megannyi tudósítással, örömteli pillanattal, fotóitokkal és videóitokkal együtt. Sokszor leírtuk és nap, mint nap tapasztalhatjátok, hogy a remek szegedi vállalkozásoknak is gigantikus köszönettel tartozunk: a reklámbevételeink miatt egyetlen politikai erőtől sem függünk, semelyik oldaltól sem kell pénzt elfogadni a működésért, és még alapítvány mögé bújva “mikro” adományokat sem kell gyűjtenünk… így maradunk a jövőben is SZEGEDIEK, FÜGGETLENEK és IGAZIAK!

Ami biztos: a sikersztori folytatódik, együtt megyünk tovább a megkezdett úton, mert látjuk: folyamatosan és dinamikusan nő a Szeged365 Family! Maradjatok velünk, és kövessétek továbbra is a legfrissebb híreket és történéseket Szegedről és környékéről! KÖSZÖNJÜK!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb