Mindenmás

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség Szegeden! Trolibusz elé kanyarodott az autós, egy utas súlyos sérüléseket szenvedett

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében – értesült szerkesztőségünk pénteken. Mint megtudtuk, a Szegedi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytat nyomozást.

A közlemény szerint a baleset 2024. július 4-én 9 óra 12 perc körül történt Szegeden a Tisza Lajos körút és a Boldogasszony sugárút kereszteződésében. Egy ismeretlen rendszámú és típusú autó vezetője az elsőbbségadást elmulasztva kanyarodott be a Boldogasszony sugárútra, egy trolibusz elé.

BEFÉKEZETT A TROLI, EGY UTAS ELESETT

A troli vezetője hirtelen fékezett, hogy az ütközést elkerülje, ennek következtében az egyik utas elesett és súlyos sérülést szenvedett.  A személygépkocsi vezetője pedig elhajtott a helyszínről. 

A Szegedi Rendőrkapitányság azon szemtanúk jelentkezését várja, akik bármilyen információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban.

Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szeged, Párizsi krt. 16-22. I. emelet) személyesen, a 06-62/562-400-as telefonszámon, valamint a 112-es központi segélyhívó számon lehet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb