Mindenmás

Videón, ahogy kifoszt két nő egy padon alvó férfit a Mars téren – vádemelés lett a vége

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a két nővel szemben, akik Szeged belvárosában egy padon alvó férfi telefonját és pénzét lopták el – tudtuk meg az ügyészségtől pénteken.

A közleményben azt írják, hogy a vádirat szerint a vádlottak 2023. augusztus 18-án, hajnalban, Szegeden, a buszpályaudvar közelében sétálva arra lettek figyelmesek, hogy a megálló padján egy ittas férfi alszik.

MEGVÁRTÁK, AMÍG MINDENKI ELMENT

Mint kiderült, a vádlottak megvárták, hogy egy trolibusz és az arról leszálló utasok is elmenjenek, majd átkutatták a sértett ruházatát és a telefonját, valamint készpénzét magukhoz véve sietősen távoztak. Az okozott kár 67 ezer forint, amely az eljárás során nem térült meg. A járási ügyészség a két nőt társtettességben elkövetett kifosztás bűntettével vádolja. Bűnösségük kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni. Az esetet a köztéri kamerafelvétel is rögzítette:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb