Szegedi ArcokVideo365

Dr. Bubó Újszegedre költözik: gigantikus, 46 lakásos társasház villanyszerelésén dolgozik az Alpha Sun Kft, meglestük a munkálatokat

Többször is megjelent már a Szeged365 hasábjain az AlphaSun Kft., akiket jogosan köthetnek össze az olvasóink a napelemerendszerek teljeskörű kivitelezésével, de mint Telc Ede ügyvezetőtől megtudtuk, nem csak ez az egyetlen szegmens, amivel foglalkoznak. A napelemek mellett ugyanis gyenge- és erősáramú kivitelezéseket is vállalnak, ezért most az újszegedi Bagoly utcába ugrottunk el, ahol megnéztük azt az épülő félben lévő 46 lakásos társasházat, aminek a teljeskörű villanyszerelését nyerte el nemrég az AlphaSun Kft.

Az említett társasház Újszegeden, a Bagoly utcában épül,

  • közel 50 lakás lesz benne
  • zöld övezetben
  • bevásárlóközponttal, óvodával és buszmegállóval körülvéve, amik közül mindegyik fél percnyire található

Mint az AlphaSun Kft. ügyvezetője, Telc Ede részletezte, a társasház abszolút megfelel majd a kor elvárásainak, lesz bennük több úgynevezett okos megoldás is, magyarán egy csomó minden vezérelhető lesz majd telefonról vagy tabletről is. Az okos megoldások egyébként opcionálisak, a vásárlóknak különböző csomagokat ajánlanak majd fel az értékesítés során, a vevő pedig eldöntheti, hogy szeretne-e ilyet egyáltalán, ha pedig igen, akkor pontosan melyik funkciókat. A villanyszerelési munkálatok folyamatosan zajlanak az AlphaSun Kft. munkatársainak köszönhetően, az ingatlan három emelet magas lesz, a kulcsrakész állapota és átadása pedig 2026 első negyedévében várható, a tetején természetesen napelemekkel, de akár még elektromos autó töltőket is telepíthetnek majd a parkolóban.

DOKTOR BUBÓ ÚJSZEGEDRE KÖLTÖZIK

A szóban forgó társasház egyébként a Bubó ház elnevezést kapta, természetesen nem bírtuk ki, hogy ne kérdezzünk rá erre Edénél: mint elmondta, a népszerű magyar rajzfilmsorozat főhőséről, Dr. Bubó ihlette az ingatlan nevét, mivel az épület az újszegedi Bagoly utcában épül. Ede azt is elmondta nekünk, hogy nagyrészt Ő felel majd a lakások értékesítéséért, így bátran lehet keresni ezzel kapcsolatban is. A látogatásunkat a következő Szeged365 videóban mutatjuk:

Az épülő társasházról minden további infót IDE KATTINTVA találsz.

Az Alpha Sun Kft. kulcsra kész napelem-rendszereit online IDE KATTINTVA találod, telefonon pedig a +3630 182 – 7071 számon tudsz szaktanácsadást kérni. A napelem rendszerek teljeskörű kivitelezésén felül a cég vállal gyenge és erősáramú kivitelezéseket, mind lakossági, mind pedig ipari szegmensben, illetve kamera rendszerek kiépítésében is bátran keresheted őket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb