Mindenmás

Napi pakk: 33 fok, nyárias időjárás, és rengeteg program lesz ma Szegeden, vízbe ugrik Pádár Niki az olimpián, és a kéziseinknek is szurkolhatunk

Izgalmas napra ébredtünk! Rengeteg programmal kecsegtet a szombat Szegeden, és mellé még az időjárás is szuper lesz! Ma már szurkolhatunk a szegedieknek az olimpián, ugyanis a Legszegedibb Sportoló díjas úszónk is vízbe ugrik, és a kézilabdásaink is megmérkőznek Egyiptommal! Mutatjuk, mi minden vár ma ránk, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A TAVASZI SZÉL VIZET ÁRASZT

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Olga, Liliána, Árvácska, Aurél, Bertold, György, Hugó, Kamilla, Krisztián, Natália és Rudolf nevű olvasónknak! Érdekességek mára:

  • 176 éve született Eötvös Loránd, világhírű fizikus, geofizikus, a torziós inga feltalálója, miniszter,
  • 74 éve Kelen Péter, Kossuth-díjas tenor operaénekes,
  • 58 éve Deutsch Tamás politikus,
  • és 38 éve már annak, hogy Budapesten a Népstadionban 70 ezer néző előtt lépett fel a Queen együttes. Itt hangzott el az a bizonyos Tavaszi szél vizet áraszt a Queen-től.

NAPOS, SZÁRAZ IDŐNK LESZ

Szombaton napos, száraz időben lesz részünk, az előrejelzések szerint nem kell csapadéktól tartanunk Szegeden. A délies szél megélénkülhet, néhol megerősödhet. Helyenként még friss lesz a hajnal. Napközben sokfelé visszatér a kánikula, a csúcshőmérséklet 30 és 36 fok között alakul.

RENGETEG PROGRAMOT TALÁLTUNK A HÉTVÉGÉRE

Na most aztán tényleg beindul a pörgés Szegeden! Programok lesznek hegyén-hátán a következő napokban. Mutatunk is párat rögtön:

  • indul a Lótusznapok a Füvészkertben,
  • ahogy a Thealter Fesztivál,
  • de lesz Strandok éjszakája,
  • dedikálás a REÖK Kézműves Cukrászdában,
  • és esti programok a Szegedi Vadasparkban!

Meghoztuk az összes hétvégi programot, itt a Szeged365 Kikapcs!

SZEGEDI SPORTOLÓK NAGY NAPJA AZ OLIMPIÁN

Pádár Nikolett és a kézilabdásaink számára ma már kezdődik is az olimpia! Nikinél az előfutamok 11 órakor, az elődöntők és döntők 20:30-kor kezdődnek a Paris La Défense Arénában. 4×100 m gyorsban fog úszni a szegedi klasszis. A kézilabdásaink is bevethetik magukat, a B csoportban Egyiptommal szemben lépnek pályára, szintén 11-kor Bodó Ricsivel és Bánhidi Bencével a fedélzeten. A hódmezővásárhelyi Akilov Pylyp is a szorítóba lép ökölvívásban, most selejtező lesz. Érkezünk majd a pontos eredményekkel!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb