Közélet

Ezt nem láttuk jönni: ismert üzlet nyílik az Árkádban, egy másik pedig elköltözik

Már csak 1-2 hétig lesz az Árkád Szeged földszintjén Sinsay üzlet, ugyanis hamarosan az első emeletre költözik a Reno cipőbolt egykori helyére. Nem marad üresen a helye, egy ismert márka üzlete nyílik ott.

A Sinsay földszinti üzletében mindenhol “leárazás” táblába botlani, sőt az üzlet hátsó részét már el is bontották. A Webrádió portál úgy értesült, hogy a végső leárazás nem véletlen, hiszen az LPP lengyel ruházati cég egyik legismertebb márkája egy emelettel feljebb költözik. A lengyel LPP ezzel a lépéssel gyakorlatilag leuralja a ruházati boltokat az Árkád Szegedben, hiszen az összes márkája jelen lesz a megyeszékhely legnagyobb bevásárlóközpontjában.  


A Sinsay tehát az első emeletre költözik a Müller mellé, míg a helyét a Mohito veszi át. Ezzel a lépéssel a lengyel LPP minden divatmárkája képviseltetve lesz Szegeden, amelyek a Reserved, a House, a nemrégiben megnyílt Cropp, a Sinsay és végül a Mohito.  


A Sinsay 1-2 hét múlva bezár, majd információink szerint november elején nyithat ki újra. A vásárlókat azonban már nem csak női, hanem az új boltban férfi ruhákkal is várják majd. A Mohito hamarabb kinyithat a Sinsay helyén, de erről nincs pontos információnk. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb