Szegedi ArcokVideo365

Alig maradt tinta a Rebecca sztárjainak tollában, annyi autogramot adtak a Reök Cukrászda teraszán lévő közönségtalálkozón, mutatjuk a dedikálás legjobb pillanatait

Elképesztően nagyot ment szombaton a Reök Kézműves Cukrászda teraszán a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri színpadán debütáló Rebecca című musicaljének pénteki világpremierjét követő dedikálással egybekötött közönségtalálkozója. Még el sem kezdődött a program, de a sor vége már a Kárász utcáig ért, s hiába telt el egy óra, majd másfél óra, a rajongók tömege egy szemernyit sem csökkent. A fél hatkor kezdődő programnak este hét órakor tulajdonképpen csak az vetett véget, hogy a Rebecca sztárjainak el kellett mennie, hiszen készülődtek a darab szombat esti bemutatójára.

Hatalmas szeretet és rajongás övezte a Rebecca sztárjait szombat délután a Reök Kézműves Cukrászda teraszán tartott dedikálással egybekötött közönségtalálkozón. A darab sztárjai, Gubik Petra, Dolhai Attila, Janza Kata, Gallusz Nikolett, Udvaros Dorottya, Bálint Ádám, Medveczky Balázs, Szaszák Zsolt, Gömöri Krisztián, Borovics Tamás és Borovics Anna ki sem látszott a rajongóik gyűrűjéből. Egy biztos, nem sok tinta maradt a színművészek tollában, annyi autogramot kértek tőlük, s folyamatosan kattogtak a telefonok fényképezői, hiszen mindenki szeretett volna egy-egy közös szelfit kedvenc színészeivel.

A színművészeket is elbűvölő hatalmas hangulatról Magyar Andor kollégánk készített egy kis videót:

@szeged365

Alig maradt tinta a Rebecca sztárjainak tollában, annyi autogramot adtak a Reök Cukrászda teraszán lévő közönségtalálkozón, mutatjuk a dedikálás legjobb pillanatait!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

A Rebecca sztárjaival sok-sok interjút is készítettünk, melyekkel kedden jövünk Nektek itt a Szeged365 felületein!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb