Szegedi Arcok

Cseuz Laci bácsi tud élni: táncra perdült a Diadalív aluljárójában, majd hétfőn elindult haza Párizsból kerékpárjával a 80 éves szentesi testnevelőtanár

Tartalmas időt töltött Párizsban, a nyári olimpia helyszínén a szentesi Cseuz László, aki július 10-én délelőtt indult kerékpárjával Párizsba. Mint arról beszámoltunk, a testnevelőtanár pont a megnyitóra sikeresen meg is érkezett a szerelem, az álmok és a remények városába, ahol abszolút kihasználta az időt az élményszerzésre: a nyakába akaszthatta Muhari Eszter párbajtőrvívó bronzérmét, s még a Diadalív aluljáróban is táncra perdült, számolt be róla közösségi oldalán.

16 nap alatt 1700 kilométer megtételére vállalkozott Cseuz László egykori testnevelőtanár, aki biciklivel indult Szentesről a francia fővárosba, Párizsba. Cseuz Laci bácsi, aki július 10-én délelőtt indult a nagy útra, élete során eddig körülbelül 200 ezer kilométert kerekezett az olimpiai játékok miatt, összesen nyolcszor. Ehhez adódik most hozzá a kilencedik út, a 16 napos, 1700 kilométeres Szentes-Párizs távolság, amit sikeresen teljesített is, így az ötkarikás játékok pénteki megnyitójára meg is érkezett a francia fővárosba.

Élményekből pedig akadt bőven: a nyakába akaszthatta Muhari Eszter párbajtőrvívó bronzérmét, s még a Diadalív aluljáróban is táncra perdült. Ott, mint Laci bácsi beszámolt róla, olyan kellemes zene szólt, hogy nem tudott ellenállni, így felkért egy arra járó vidám hölgyet egy táncra. Közösségi oldalán erről videó is felkerült, mutatjuk is:

@szeged365

A szentesi testnevelőtanár, aki kerékpárral vágott neki az 1700 kilométeres útnak a párizsi olimpiára, a Diadalív aluljárójában felkért táncolni egy vidám hölgyet!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

LACI BÁCSI ELINDULT HAZA

Mint Cseuz Laci bácsi hétfő reggel közösségi oldalán írta, a párizsi kaland számára véget ért, elindult haza. Mint korábban elárulta, Laci bácsi augusztus 16-án 19 órára tervezi a hazaérkezést Szentesre.

Szerencsés, jó utat kívánunk Laci bácsi, várunk haza!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb