Szegedi ArcokVideo365

Megérkezett Szegedre a szolnoki kalandparkban bántalmazott kisfiú, akinek egy helyi vállalkozó tette lehetővé, hogy életre szóló élményeket gyűjtsön városunkban, exkluzív interjú az édesanyával

Eljött a nagy nap: hétfő délelőtt megérkezett Szegedre Judit és kisfia Roli. Ő az a gyermek, akit pár hete a szolnoki kalandparkban úgy felrúgott az őt kísérő felnőtt, hogy a kisfiú a levegőben megpördülve a fejére esett. Mint korábban megírtuk, Jakab Gusztáv, szegedi vállalkozót, a Garden Bistro & Beach és Lapos Beach tulajdonosát, a Kétlábon vagy Kétkeréken a Gyermekklinikáért jótékonysági futás egyik megálmodóját annyira megérintette, ami Rolival történt, hogy felajánlott a gyermeknek és édesanyjának egy hosszú hétvégét Szegeden, szállással és teljes ellátással, mindezt teljesen a saját költségére. Judit és Roli örömmel elfogadták a meghívást, így a mai napon bele is vágtak szegedi nagy kétnapos kalandjukba.

TRAMBULINOZÁS, STRANDOLÁS ÉS ÚJ FRIZURA

Tóthné Nagy Judittal és Rolival a szegedi trambulinparkban találkoztunk. Mint az édesanya elmesélte, előtte már ettek egy jót a Garden Bistro-ban Jakab Guszti jóvoltából, amit a kisfiú egy őrületes, felszabadult ugrálással vezetett le a trambulinparkban. Azt is megtudtuk, az ugrálást strandolás fogja követni a Lapos Beach-en, de a programba még az is belefér, hogy Roli új frizurát kapjon. A kisfiú ugyanis még nem volt fodrásznál, a haját eddig mindig édesanyja vágta, így ezt az alkalmat is nagyon várják már mindketten. S, hogy mi következik ezután? A határ a csillagos ég, Jakab Guszti azon lesz, hogy a következő két napban valóra váltsa Roli minden kívánságát.

EDDIG 790.000 FORINT GYŰLT ÖSSZE ROLINAK

Mint korábban megírtuk, a szegedi meghíváson felül Jakab Guszti a kisfiú jövőjére is gondolt, és szerette volna bebiztosítani, hogy Roli álmai valóra váljanak, ezért elindított egy gyűjtést a kisfiú számára. Ahogy hétfőn megtudtuk, elképesztően sokan járultak hozzá Roli boldogságához, eddig ugyanis összesen 790 ezer forint jött össze a kisfiú számára. “Nagyon hálásan köszönjük mindenkinek a segítséget, le a kalappal előttük! Tényleg, az ember el se hiszi, hogy a bajban mennyien mellé állnak. Erre nincsenek szavak. Hihetetlen! Nagyon köszönjük mindenkinek!” – mondta el az édesanya.

ROLI FOGÁSZATI KEZELÉSÉRE FORDÍTJÁK AZ ÖSSZEGET

Az édesanya csak ámul ezen a hatalmas összefogáson és szereteten, ami a szegediek részéről feléjük sugárzik, s mint elárulta, már azt is tudja, hova fog kerülni ez az összeg. Rolinak ugyanis volt a kis játék motorjával egy balesete, ami miatt több foga is letörött. A kisfiú fogászati kezelése pedig nem két fillér, mint Judit elmondta, önerőből nem tudná biztosítani számára a megfelelő kezelést. Ezért az édesanya feltett szándéka, hogy az összegyűlt adományból megcsináltatja Roli fogait.

HA LEHETŐSÉGED VAN RÁ, ÍGY TUDSZ HOZZÁJÁRULNI A GYŰJTÉSHEZ

Mint Jakab Guszti elárulta nekünk, a gyűjtés még szerdáig tart, így, ha te is szeretnél hozzájárulni a kisfiú álmainak valóra váltásához, az alábbi számlaszámra utalva teheted meg:

  • Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület
  • számlaszám: 11735005 – 26058632
  • közlemény rovatba: “Rolandnak”

Nézd meg videónkban, hogyan érzi magát Szegeden Roli és anyukája, Judit, aki azt is elárulta, hogyan érinti őket a hirtelen jött nagy ismertség, s, hogyan érzi magát Roli az eset óta:

SZEGEDI PLETYKÁK ROVATUNKBAN TITEKET KÉRDEZTÜNK, MIT GONDOLTOK A TÖRTÉNTEKRŐL

Szinte az egész országot megrázta az eset, miszerint a szolnoki kalandparkban úgy felrúgott egy kisfiút egy őt kísérő felnőtt férfi, hogy a gyerek a levegőben megpördülve a fejére esett, majd mozdulatlanul a földön fekve maradt. Ráadásul, mint kiderült, az elkövető egy karateedző volt, aki több mint 24 éven át vezette a Yakuzák SE klubot, két megyében tartott edzéseket, s akit 2020-ban Novák Katalin „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” Életműdíjjal is kitüntetett. Legújabb Szegedi Pletykák rovatunkban arról kérdeztünk titeket, mi a véleményetek a történtekről. Megkerestük Dr. Szilasi-Szalma Oszkár, szegedi védőügyvédet is, aki arról beszélt, milyen jogi következményei lehetnek az esetnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb