Mindenmás

Napi szürreál: megfőzte és megette a szomszédja kutyáját egy alföldi család – ezen pörögtek ma Balázsék a Rádió1-en

Gyomorforgató történetet mesélt el egy férfi ma a Rádió1-en: amikor az Alföldön éltek, a szomszéd család megfőzte és megette a németjuhász kutyájukat. Az eset azzal lett megmagyarázva, hogy zavarta a családot a kutya ugatása. Mint kiderült, az eset elvileg 20 éve történt, viszont ettől még ugyanolyan bizarr, hogy az Alföldön ilyen megtörténhet.

Hétfőn az elmérgesedő szomszédi viszony volt az egyik téma a Rádió1-en futó Balázsék című rádióműsorban. A beszélgetés során hallgatói üzeneteket is beolvastak. Ekkor érkezett egy üzenet, amely szerint a szomszéd megette a család kutyáját. Balázsék az iszonyú hír hallatán egyből felhívták az SMS íróját, hogy kiderítsék, valóban megtörténhetett-e ez a szörnyűség – szúrta ki a Mandiner.

NEM TALÁLTÁK A KUTYÁT

A beszélgetés alapján beigazolódott, hogy bár 20 éve, de megtörtént az eset. Az üzenet írója felvette a telefont és elmesélte, hogy az Alföldön éltek korábban, és ott történt, hogy a szomszédban élő balhés családnak nem tetszett, hogy ugat a család német juhásza. Egyik nap nem találták a kutyát, ám feltűnt nekik, hogy a szomszédnál bográcsban főznek, a bogrács mellett pedig meglátták a kutyájuk bundáját.

NEM TAGADTA A TETTÉT

A szomszéd nem is tagadta a tettét, sőt, még a kutya láncát is visszaadta később és azt is elmondta, azért tette, mert zavarta a kutya ugatása. Az is kiderült, hogy végül nem tettek feljelentést a rendőrségen, mert kisgyerek volt a családjukban, ám mindenkit nagyon megviselt a szomszéd gyomorforgató tette. Véleményünk szerint ez még 20 év távlatából is szürreális történet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb