Sport

Komoly, első osztályú tapasztalattal rendelkező játékossal bővült a Szeged-Csanád GA csapata

Komoly első osztályú tapasztalattal rendelkező, kétszeres NB II-es bajnok támadóval erősített a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, tudatta a klub közösségi oldalán kedden.

EREDMÉNYES, GÓLERŐS CENTER

Mint írták, Novák Csanád 1994. szeptember 24-én született Tapolcán. A kétméteres támadó szülővárosa csapatában kezdett futballozni, majd a Pápa, valamint a Győr utánpótlásában pallérozódott. A komoly élvonalbeli tapasztalattal rendelkező center az ETO, a Kecskemét, a Vasas, valamint a Mezőkövesd színeiben összesen 91 NB I-es mérkőzésen 11 gólt szerzett. A Zalaegerszeggel 2019-ben, a Nyíregyházával 2024-ben megnyerte az NB II-es bajnokságot. A 2020/21-es szezonban a Szolnok futballistájaként 17-szer volt eredményes, ezzel a Merkantil Bank Liga második leggólerősebb játékosának bizonyult. A másodosztályban eddig 180 meccsen 55-ször talált be az ellenfelek hálójába.

NÍVÓS KLUB, ELSŐOSZTÁLYÚ KÖRÜLMÉNYEK

„Nagyon örültem a Szeged-Csanád Grosics Akadémia megkeresésének! Nívós klubhoz kerülök, amely első osztályú körülményekkel büszkélkedhet. A Szeged az elmúlt években többször is közel járt a feljutáshoz, bízom benne, hogy együtt elérhetjük ezt a célt! Szeretnék minél több góllal és jó játékkal hozzájárulni a csapat szerepléséhez” – nyilatkozta Novák Csanád.

Üdv Szegeden, Csanád! Sok sikert kívánunk kék-feketében!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb