Mindenmás

Lopott bankkártyával vásárolgatott egy férfi Szegeden, addig csente el a táskát, amíg a padon ülő tulajdonos nem figyelt

Lezárult a nyomozás azzal a férfival szemben, aki ellopott és jogosulatlanul használt egy bankkártyáját Szegeden. A rendőrség közleménye szerint a 29 éves férfi még május 24-én vett egy hátizsákot addig, amíg a padon ülő tulajdonos nem figyelt.

Mint kiderült, miután kivette a pénzt és a bankkártyákat, eldobta a táskában talált pénztárcát, majd vásárolni indult. A kártyatulajdonos csak később vette észre, hogy SMS-ben értesítést kapott a tranzakciókról.

LOPÁS ÉS CSALÁS MIATT KELL FELELNIE

A rendőrök azonosították a helybéli lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Kiderült, hogy más bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozható. A lopás, továbbá csalás bűntette miatt indult eljárást a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a napokban lezárták, az iratokat pedig megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb