Sport

Párizsi Olimpia: drámai meccsen döntetlent játszottak a női kéziseink Angolával

A magyar női kézilabda-válogatott váratlanul nagy csata végén 31-31-es döntetlent játszott Angolával a párizsi olimpia keddi versenynapján, a csoportkör harmadik fordulójában.

MEG KELLETT ELÉGEDNIÜK AZ EGY PONTTAL

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány együttese az első félidő közepére jó játékkal ötgólos előnyt szerzett, de a folytatásban sokat hibázott, a rivális pedig a szünetig fordítani tudott és egy góllal vezetett, a második félidőben pedig szinte végig előnyben volt. A magyar csapat az utolsó percben büntetőt hibázott, végül hiába támadott a győzelemért, meg kellett elégednie az egy ponttal.

A KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS SPANYOLORSZÁG ELLEN LESZ CSÜTÖRTÖKÖN

A meccs legeredményesebbje az egyaránt kilenc gólos Klujber Katrin és az angolai Albertina Kassoma volt. A magyar válogatott csütörtökön 31-28-ra kikapott a franciáktól, vasárnap 25-24-re legyőzte Brazíliát, legközelebb pedig csütörtökön 14 órától lép pályára a még pont nélküli Spanyolország ellen.

MILÁK KRISTÓF MA REMEKELT

A magyar csapat tagjai kedden hat sportágban versenyeznek, és a mai nap eddig jól indult nekik Párizsban. Ungvári Attila győzelemmel kezdett a párizsi olimpia cselgáncstornáján, Milák Kristóf pedig akkorát úszott, hogy leesett az állunk. Pétervári-Molnár Bendegúz a negyedik helyen ért célba futamában a férfi egypárevezősök keddi negyeddöntőjében.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb