MindenmásVideo365

ÁGOTA Szépe: nemcsak szépségverseny, hanem gyógyír a léleknek

A 27. ÁGOTA® Táborban is megrendezték a legkülönlegesebb szépségversenyt. Élményprogramokban nem volt hiány az ÁGOTA Közösség eddigi legnagyobb nyári táborának 10 napja alatt. A 27. ÁGOTA® Táborban 800 nevelőszülőknél és lakásotthonokban élő táborozó közt mintegy 70 Csongrád-Csanád vármegyei gyermek állhatott színpadra az idei ÁGOTA Szépe választáson.

Ennek az egyedülálló szépségversenynek az a mottója, hogy a szépség belülről fakad, így idén is több százan nyertek önbizalmat ahhoz, hogy elinduljanak a versenyen. Felejthetetlen pillanatokkal tette gazdagabbá az ÁGOTA Közösséget ez az élményprogram is, ahol mindenki győztesnek érezhette magát: szépnek, különlegesnek és feltétel nélkül elfogadhatónak.

A tábor történetében már nagy hagyománya van az olyan programelemeknek, amelyek során biztonságos, bátorító közegben lehetőség nyílik minden fiatalnak az egyéni és csoportos kiállásra, közönség elé lépésre. Ez azért különösen fontos, mert a tábornak az a célja, hogy ebből a tíz napból a fiatalok minél többet meríthessenek a jövőre nézve és megerősödjön az önbizalmuk.

A különféle sorsállapotokat megélt gyermekek számára az ÁGOTA® Táborban az igényekhez igazodva a változatos programokkal minél sokrétűbb élményeket kívánnak nyújtani az ÁGOTA Közösség önkéntesei. Ez a változatosság amellett, hogy számos készséget fejleszt, erősíti is a szocializációt, az összetartozás érzését és a társas kapcsolatokat.

Forrás: ÁGOTA Közösség

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb