Sport

Ez az! A magyar kardcsapat hatalmas fordítással olimpiai döntős!

A Szilágyi Áron, Gémesi Csanád, Szatmári András, Rabb Krisztián összeállítású magyar férfi kardívócsapat 45–43-ra győzött Irán ellen, ezzel olimpiai döntőbe jutott – tudatta az örömhírt az M4 Sport.

A második mérkőzésén komoly hátrányból fordítva nyert a magyar férfi kardválogatott, ezzel bejutott a döntőbe a párizsi olimpián. A magyarok az olaszok 45-38-as legyőzése után 45-43-ra verték az előző körben az amerikaiakat búcsúztató irániakat.

A döntőben a címvédő dél-koreaiakkal vívnak majd 20.30-tól.

AZ OLIMPIA SZERDAI MAGYAR VONATKOZÁSÚ EREDMÉNYEI

Férfi kézilabdában drámai meccsen kapott ki Norvégiától a magyar válogatott, dzsúdóban Tóth Krisztián és Gercsák Szabina is elvesztette első meccsét. Asztaliteniszben Póta Georgina a jóval esélyesebb Sin Ju Bintől kapott ki. Úszásban Kapás Boglárka, Kós Hubert és Telegdy Ádám is bejutott a középdöntőbe. Triatlonban Lehmann Csongor 11. helyen ért célba a büntetése ellenére. Mutatjuk az eddigi összes szerdai magyar eredményt!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: m4sport.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb