Mindenmás

Szeretsz alkotni a kamerák mögött? Csatlakozz a Szeged365 vagy a Kecskemét365 csapatához!

Szegeden és Kecskeméten élnek a legkreatívabb operatőrök és vágók? Ha te is ebbe a körbe tartozol, akkor most tárt karokkal várunk! Fedezd fel a lehetőséget, hogy kreativitásoddal és szakértelmeddel a legizgalmasabb projektek részese lehess!

Szereted, ha a napjaid tele vannak pörgéssel, kreativitással és kihívásokkal? Most operatőr és vágó munkatársakat keresünk dinamikus csapatunkba, hogy a lehető legkreatívabban alkossunk a Szeged365 és Kecskemét365 oldalakra, és havonta több százezer emberhez juttassunk el hatékony információkat! Ha te is úgy érzed, hogy a kamerák és a vágószobák világa a tiéd, akkor ez a lehetőség pont neked szól! Ne habozz, jelentkezz most, és válj a családunk részévé!

A legutóbbi felhívásunk is nagy sikert aratott, és szerencsére sikerült is több kollégát találnunk. Most ismét bővítjük csapatunkat, és várjuk azokat a kreatív szakembereket, akik szeretnének részesei lenni a szegedi és/vagy kecskeméti médiaélet pezsgésének. Ha még nem olvastad volna a legutóbbi híreinket, itt az idő bepótolni, és ha kedvet kaptál: csatlakozz hozzánk!

A csapatban való munka során lehetőséged nyílik arra, hogy kreatív ötleteiddel és szakértelmeddel hozzájárulj a Szeged365 és Kecskemét365 sikeréhez. Legyen szó reklámfilmekről, videóklipekről vagy dokumentumfilmekről, nálunk minden nap új kihívásokkal és lehetőségekkel találkozol. A csapatunkban nem csak egy munkahelyre, hanem egy támogató közösségre is találsz, amely mindig melletted áll, hogy a legjobb formádat hozhasd.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, küldd el önéletrajzodat az [email protected] e-mail címre, és csatlakozz lendületes csapatunkhoz!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb