Sport

Megszólalt Hámori Luca, elárulta, mit gondol ellenfeléről (frissítve)

Megszólalt Hámori Luca, aki egyhangú pontozással veszítette el negyeddöntőjét a 66 kilogrammban a vegyes kromoszómájú, algériai Imané Helif ellen. Mint nyilatkozta, folyamatosan élvezte a háromszor három percet, egy pillanatig sem csalódott, minden tőle telhetőt megtett.

„Hálás vagyok, hogy idáig eljutottam. Minden félelmemet és minden kétségemet el tudtam hagyni, mielőtt beléptem a ringbe, tudtam azt hozni, amit megbeszéltünk az edzőkkel és folyamatosan élvezni a háromszor három percet. Egy pillanatig sem vagyok csalódott, minden tőlem telhetőt megtettem.”

– nyilatkozta a kőszegi ökölvívónő, aki hozzátette, hogy lehetett volna esélye, de ez most így alakult.

“Próbáltam sportszerűen viselkedni, ahogy az ellenfelem is, nem lehet rá egy rossz szót sem mondani. Az elmúlt néhány nap neki is, nekem is nehéz volt, pont ezért szerettem volna megmutatni, tisztelettel viseltetek iránta, egy rossz gondolat sincs bennem, a helyzetről nem ő tehet. Így alakult, mindketten kiálltunk küzdeni, most ő nyert, ez lehet, a jövőben másképp lesz”

– értékelt a mérkőzést követően Hámori Luca, akinek Szegeden külön rajongói klubot hoztak létre.

A nyilatkozatot videó formájában ITT tudod megnézni.

FRISSÍTVE: “FÉRFI, NEM TUDOK NYERNI”

A hivatalos nyilatkozatot követően elkezdett terjedni az interneten egy videórészlet, amelyet a második és a harmadik menet közötti szünetben rögzítettek az M4 Sport kamerái.

“Férfi… nem tudok nyerni!”

– mondta Luca edzőjének, Varsányi Áronnak.

A felvételt itt tudod visszanézni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb