Mindenmás

Mint a filmekben: olyan gyorsan hasított egy rendőrhajó a Tiszán, hogy felborította az útjába akadó kompkötél – tolt egy szaltót, és a feje tetején állt meg (videó)

Akkora sebességgel hajtott bele egy rendőrségi hajó egy tiszai kompnál kifeszített drótkötélbe, hogy megpördült és elsüllyedt – számolt be egy átkelőnél kihelyezett kamera által készített, Facebookon megosztott videó alapján a Telex.

A baleset még szombat reggel háromnegyed nyolc körül történt Timárnál, amikor a komp éppen a kamerához képest a túlparton várakozott, de a kompkötél már ki volt feszítve. Ekkor érkezett meg nagy sebességgel a rendőrségi hajó, ami beleakadt a kifeszített kompkötélbe, majd tolt egy szaltót, és a feje tetején állt meg. Íme a videó:

A rendőrhajót a baleset után nem sokkal részben kiemelték, majd egy traktorral ki is húzták a partra. A baleset helyszínére tűzoltók és búvárok is kivonultak – írja a hírportál. Reméljük, senki sem sérült meg!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb