KözéletSmart Szeged

Hamarosan felbolydul az Oskola utca: kezdődik a közvilágítás rekonstrukciója, átmeneti forgalomkorlátozásokra számíthatunk

Csütörtöktől felbolydul az Oskola utca Szegeden: akkor veszi kezdetét ugyanis a közvilágítás rekonstrukciója, illetve a Palánk útfelújítása. A munkálatok várhatóan szeptember közepéig tartanak majd.

ÁTMENETI FORGALOMKORLÁTOZÁSOK VÁRHATÓAK

Augusztus 8-án kezdődik az Oskola utcai közvilágítás rekonstrukciója, illetve a Somogyi utca és a Palánk tömbbelső útfelújítása Szegeden – közölte az önkormányzat. Az Oskola utcában előreláthatólag szeptember közepéig tartanak a munkálatok, amit csak rövid idejű, átmeneti forgalomkorlátozások mellett tudnak elvégezni az érintett szakaszokon, írta meg a Rádió 88. Hozzátették, ezért az autóforgalom időszakosan egy sávon haladhat a helyi terelés mellett, a sebességet korlátozzák.

ELKEZDŐDIK A SOMOGYI UTCA TELJES FELÚJÍTÁSA IS

Ugyancsak elkezdődik a Somogyi utca teljes felújítása az Oskola utca és a Korányi fasor között, valamint a Palánk tömbbelső burkolatának rendbetétele. Első lépésben a Palánk utcát zárják le és a Tömörkény utca végén nem lehet közlekedni. A befejezési határidő a szakaszos munkavégzés miatt hosszabb: november vége.

“JOBB, HA A NYÁRI KISEBB FORGALOMBAN ZAJLANAK”

“Energiatakarékos LED-es világítást kap az Oskola utca, új burkolatot a Palánk tömbbelső útjai.A munkálatok korlátozásokkal járnak, de jobb, ha a nyári kisebb forgalomban zajlanak a tevékenységek – írta közösségi oldalán Nagy Sándor, városfejlesztési alpolgármester.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: radio88.hu/Nagy Sándor FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb