Mindenmás

Rácsok közé szorult egy kisgyermek keze a játszótéren, a szegedi tűzoltóknak kellett kiszabadítani

Volt munkája bőven a vármegyei katasztrófavédelemnek kedden. Mint megtudtuk, balesetekhez, tűzesethez riasztották őket, és egy kisgyermeknek is segíteni kellett.

Rácsok közé szorult egy kisgyermek keze még kedden délelőtt egy bordányi játszótéren. A szegedi tűzoltók segítségét kérték, az egység rövid idő alatt a helyszínre ért. Feszítővágóval, sérülések nélkül szabadították ki a gyermek kezét, akit a mentők megfigyelésre kórházba szállítottak.

TŰZ IS VOLT, ÉS BALESETHEZ IS VONULNI KELLETT

Mindezek mellett egy hektáron égett a learatott gabona kedden Szegvárnál, a 45126-os útnál. A szentesi és a csongrádi hivatásos egységek oltották el a lángokat, a tűzben senki sem sérült meg. A munka itt nem állt meg, hiszen letért az úttestről, majd vadkerítésnek hajtott egy bútorokat szállító kisteherautó az M5-ös autópályán. A kisteleki katasztrófavédelmi őrs egysége áramtalanította a járművet, a sofőr nem sérült meg a balesetben.

Két kisteherautó is karambolozott kedden az M5-ös autópályán, Csengele közelében. A kisteleki, a kiskunmajsai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztotta a szegedi műveletirányítás, az egységek áramtalanították a járművet. A balesetben öten sérültek meg.     

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb