Mindenmás

Aszfaltozási munkák kezdődnek az algyői Tisza-hídon, emiatt változik a forgalmi rend, mutatjuk, mire számíthatsz

A tervek szerint 2024. augusztus 13-án, kedd reggel 8:30 és délután 13 óra között aszfaltozási munkákat végeznek az algyői Tisza-hídon. A munka félpályás útlezárás és kézi forgalomirányítás mellett fog történni, tudatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerkesztőségünkkel.

A MUNKÁLATOK IDEJE ALATT IDŐSZAKOS TORLÓDÁSOK ALAKULHATNAK KI

Tájékoztatásuk szerint tekintettel a főút forgalmára, a munkálatok ideje alatt időszakos torlódások alakulhatnak ki. Ezért a Magyar Közút arra kéri a közlekedőket, hogy figyeljék az előjelzéseket, ne megszokásból vezessenek és körültekintően, óvatosan haladjanak el a munkaterület mellett a közúton dolgozók és a saját biztonságuk érdekében is.

ÉRDEMES INDULÁS ELŐTT TÁJÉKOZÓDNI AZ AKTUÁLIS FORGALMI HELYZETRŐL

Mint javasolják, a fentiek miatt az autóvezetőknek ajánlott lesz még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb