Mindenmás

BREAKING: Szeged belvárosában valakit elvittek bilincsben, valaki pedig a hídon sétál! (fotók)

A Szeged365 olvasói újabb szokatlan rendőri akcióról számoltak be, amelynek középpontjában a Dugonics tér állt. Ebben a pillanatban tucatnyi rendőr intézkedik a belvárosban!

Szeged belvárosában ismét mozgalmas percek zajlottak, amikor a rendőrség egy újabb rendőri akciót hajtott végre a Dugonics téren. A Szeged365 Family képei és beszámolói alapján két helyszínen is kellett intézkedni.

A Szeged365 információi szerint a Dugonics téren két társaság között alakult ki nézeteltérés: itt valakit információink szerint bilincsben vihettek el a rendőrök.

A jelenlegi események kapcsán a rendőrség közleményére még várni kell, de annyi bizonyos, hogy az éjszaka leple alatt zajló események sok olvasónkat felkavarta érzelmileg.

Mások pedig arról számoltak be nekünk, hogy valaki a Belvárosi hídra mászhatott fel, amit jelentettek. Temrészetesen a rendőrség azonnal megjelent a helyszínen, ami biztos, hogy két rendőrautó van a helyszínen.

Természetesen rákérdeztünk az illetékes hatóságoknál a történtekre, várjuk a további információkat. Ahogyan megérkeznek azonnal tájékoztatjuk a Szeged365 Family tagjait. Vigyázzatok magatokra!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb