Mindenmás

Köszönjük a videót: akció van a Korányi fasoron! (videó)

Egy bajba jutott mozgássérült személyhez riasztották a város mentőit és tűzoltóit, akik gyorsan és hatékonyan oldották meg a helyzetet.

Szeged belvárosában, a Korányi fasoron ma este egy váratlan esemény kavarta fel a nyugodt hétköznapokat. Egy mozgássérült lakó elesett az otthonában, és képtelen volt egyedül talpra állni, így gyors segítségre volt szüksége.

A szomszédok azonnal értesítették a hatóságokat, akik perceken belül a helyszínre érkeztek. A szegedi mentők és tűzoltók közösen hajtották végre az akciót, amely során villámgyorsan megnyitották az ajtót, és biztonságosan ellátták a sérültet.

A helyszínre érkező csapatok azonnal felmérték a helyzetet, és együttműködve megkezdték a szükséges mentési és elsősegélynyújtási tevékenységeket. Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb