Szegedi Arcok

Patrik és Fanni megcsinálta! Több, mint 400 kilométer gyaloglás után ma célba ért az ásotthalmi fiú szamarával

Igazán boldog és felejthetetlen pillanatok: Patrik és szamara Fanni megcsinálta! Az ásotthalmi fiú, aki több, mint 400 kilométert gyalogolt átszelve a fél országot szamarával, péntek kora este végre célba ért, megérkeztek Fannival Mosonmagyaróvárra, jelent meg a jó hír az Ott vagyunk már? Facebook oldalon. Az utolsó egy kilométert már rajongóival közösen tették meg, hiszen népes tábor várt már az ország leghíresebb csacsijára és gazdájára a gyalogtúra utolsó állomásán.

Népes rajongótábor fogadta a célállomáson Koszonits Patrikot és hű szamarát, Fannit, akik több, mint 400 kilométert gyalogoltak egy nemes célért. Az ásotthalmi fiú ugyanis azért vállalkozott a nagy kalandra, hogy felhívja az emberek figyelmét eme nagyszerű állatokra, másrészt nagy álma, hogy a csacsik részére létrehozzon egy szamárrezervátumot. 

FÜLES HELYETT FANNIVAL FUTOTT BE A CÉLVONALBA

Mint korábban megírtuk, Patrik eredetileg Füles nevű szamarával vágott bele a nagy útba, ám időközben sajnos olyan támadások érték, ami miatt nehéz döntést kellett hoznia: Fülest hazaküldte édesapjával Ásotthalomra, míg ő másik szamarával, Fannival folytatta útját.

ELJÖTT AZ ÜNNEPLÉS IDEJE

Augusztus 9-én, azaz ma 18 órakor Mosonmagyaróváron a Wittmann Parkban várták a rajongók Patrikot és Fannit, hogy az utolsó egy kilométert együtt tegyék meg. Az utolsó távról videó is készült:

Ezek pedig már a megérkezés boldog pillanatai az utolsó egy kilométer megtétele után:

AZÉRT FÜLES IS LEGYALOGOLTA A TÁVOT

Mint megírtuk, a rosszindulatú támadások miatt hozott váratlan döntést az ásotthalmi Patrik, aki szamarával, Fülessel kezdte meg a 450 kilométeres táv legyaloglását, mindezt egy nemes cél érdekében. Egy hete azonban megelégelte, hogy folyamatos támadásoknak van kitéve, így “szamárcsere” történt. Füles visszautazott Ásotthalomra, így Patrik Fannival gyalogolt tovább. Azért, hogy a család bebizonyítsa, a séta nem állatkínzás, úgy döntöttek, hogy Fülessel a maradék távot akkor is legyalogolják.

PATRIK ÉS SZAMARA SZÁMOS KALANDOT ÉLT MEG AZ ÚT SORÁN

Hatalmas szeretet és érdeklődés övezte Koszonits Patrik és hű szamara, Füles útját, akik gyalog járták be szinte az egész országot. Amikor elcsíptük őt egy beszélgetésre éppen Bakonykoppány vadregényes tájain szelték a kilométereket, s noha akkor még számos állomás állt előtte és Füles előtt, rengeteg, felejthetetlen élménnyel gazdagodtak, melyekről Patrik mesélt nekünk.

Szívből gratulálunk Patriknak, Fülesnek és Fanninak! Egészen elképesztő, megcsináltátok!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb