Sport

Szoros küzdelem után a bronzéremért játszhat Magyarország a párizsi olimpián

Drámai mérkőzésen maradt alul a magyar férfi vízilabda-válogatott Horvátország ellen a párizsi olimpián. Az elődöntőben mindent beleadtak a fiúk, de sajnos ezúttal nem sikerült a döntőbe jutás. Most a bronzérem megszerzéséért küzdhetnek, és biztosak lehetünk benne, hogy nem adják fel!

A magyar férfi vízilabda-válogatott mindent megtett, hogy bejusson a párizsi olimpia döntőjébe, de végül egy góllal maradtak alul Horvátország ellen. A Szeged365 Family a legutóbbi cikkeink olvasása közben érezhette: ebben a csapatban benne van az arany. Sajnos a horvátok ezúttal jobbnak bizonyultak, így a magyar fiúk a bronzéremért küzdhetnek tovább.

A mérkőzés során a magyar csapat kitartóan küzdött, és számos alkalommal megmutatták, hogy miért tartják őket az egyik legjobb csapatnak a világon. Varga Zsolt tanítványai szinte végig szorosan követték a horvátokat, de a szerencse most nem állt mellettük. A meccs végén még egy utolsó lövésre is volt lehetőség, de sajnos nem sikerült kiegyenlíteni.

A következő mérkőzésen már a bronzéremért harcolhat a magyar válogatott, ahol remélhetőleg újra megmutathatják, hogy miért tartják őket a világ élvonalában. A párizsi olimpia történelmi pillanatokat tartogatott számukra, de most még egy utolsó, fontos lépés vár rájuk.

Tudtad, hogy a vízilabda az egyetlen olyan csapatsport, amelyben Magyarország a legtöbb olimpiai aranyérmet szerezte? A férfi válogatott eddig kilenc alkalommal nyerte meg az olimpiát, és remélhetőleg most is sikerül dobogóra állniuk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb