Mindenmás

Mi volt itt este? Felmásztak a hídra, a Dugonics téren elvittek valakit bilincsben, és a Hosszú utcán baleset történt! Mutatjuk a részleteket! (képek)

A Szeged365 olvasói szokatlan rendőri akciókról számoltak be: a Belvárosi hídra valaki felmászott, a Dugonics téren több tucat rendőr intézkedett, sőt a Hosszú utcában is helyszíneltek. Köszönjük a fotókat, mutatjuk hol, mi történhetett.

Ahogy azt már korábbi cikkünkben is megírtuk, a Dugonics téren zajló rendőri akciót láttak olvasóink. Egy érintett személyt bilincsben vittek el, és bár az események háttere még tisztázásra vár, a rendőrség határozottan és gyorsan intézkedett. Itt az előző cikkünk:

BELVÁROSI HÍD: ÖNKÉNT LEMÁSZOTT

Az éjszaka közepén egy személy döntött úgy, hogy felmászik a Belvárosi hídra, ám szerencsére nem történt tragédia, mivel önszántából, rendőri segítséggel biztonságosan lemászott. A rendőrség gyorsan a helyszínre érkezett, és gondoskodtak arról, hogy az esemény ne végződjön súlyos következményekkel.

BALESET A HOSSZÚ UTCÁN

Ezzel párhuzamosan a Hosszú utcán egy személygépkocsi eddig ismeretlen okból lehajtott az úttestről. A rendőrök ismét gyorsan reagáltak, biztosították a helyszínt, és segítettek a balesetben érintett személyek ellátásában. A vizsgálat még folyamatban van, de szerencsére a baleset nem követelt súlyos sérüléseket. Köszönjük a képeket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb