Mindenmás

Csipes Tamara és Milák Kristóf viszik a magyar zászlót a párizsi olimpia záróünnepségén, ahol Tom Cruise és Billie Eilish is fellép!

A 2024-es párizsi olimpia ma este véget ér, de a magyar szívek tovább dobognak: Csipes Tamara és Milák Kristóf, a két legsikeresebb magyar sportoló viszi a zászlót a záróünnepségen. Összesen öt érmet hoztak haza, és ma este még egy utolsó alkalommal büszkén képviselik hazánkat!

A párizsi olimpia ma este elköszön, és nem is akárhogy! Több mint 100 művész, akrobata és világsztár, köztük Billie Eilish, Snoop Dogg és Tom Cruise teszik felejthetetlenné az olimpia záróünnepségét. Az esemény különleges attrakciója Tom Cruise, aki látványos mutatvánnyal viszi át az olimpiai zászlót Los Angelesbe, a 2028-as játékok következő helyszínére.

A ma 21:00 órakor kezdődő párizsi olimpia záróünnepségére a világ minden tájáról figyelnek majd. Az esemény egyedi és lenyűgöző lesz, hiszen több mint 100 előadóművész, akrobata és táncos szórakoztatja a közönséget a Stade de France-ban. Az ünnepség fénypontjai közé tartozik az amerikai sztárok fellépése, köztük Billie Eilish, Snoop Dogg és a Red Hot Chili Peppers, akik Los Angeles-t képviselve teszik felejthetetlenné az estét​ 

Az est különleges elemei közé tartozik még H.E.R. énekesnő előadása, aki az amerikai himnuszt adja elő, valamint az óriási díszletek, jelmezek és fényeffektek, amelyek egy különleges időutazásra viszik majd a nézőket a múltba és a jövőbe. Az esemény a szokásos olimpiai rituálékkal zárul, beleértve a láng eloltását és az olimpiai zászló hivatalos átadását​ 

Kevesen tudják, de az olimpiai játékok eredetileg az ókori Görögországban kezdődtek, majd a 19. század végén Pierre de Coubertin élesztette újjá őket Franciaországban. Ma este, a láng eloltásával újra emlékeztetni fognak bennünket arra, mennyire különleges és törékeny ez a globális esemény. Ahogy a színpad világít, és az utolsó zenei akkordok elhangzanak, új fejezet nyílik, de az olimpiai szellem tovább él mindannyiunkban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb