Sport

Gól nélküli mérkőzések: Kozármisleny után Ajkán sem tudott győzni a Szeged-Csanád GA

A Szeged-Csanád GA az NB II-es szezonban eddig nem találta meg a győzelemhez vezető utat. Az idei szezon harmadik mérkőzésén, Ajka ellen, a csapat ismét gól nélküli döntetlennel zárt, akárcsak egy héttel korábban Kozármislenyben. A mérkőzésen mindkét csapatnak voltak lehetőségei, de egyik sem tudott élni azokkal, így maradt a 0-0-s végeredmény.

Ez a döntetlen azonban nem elég a szegedi csapat számára, hiszen mindössze két ponttal állnak a tabella 12. helyén. Bár a védelem teljesítménye dicséretes, hiszen két mérkőzésen sem kaptak gólt, a támadósor hatékonyságán még dolgozni kell. Az Ajka elleni mérkőzésen a támadók nem tudtak elég veszélyt jelenteni az ellenfél kapujára, ami végül újabb pontvesztést eredményezett.

A szurkolók bíznak abban, hogy a következő fordulókban a csapat támadósora is felébred, és végre megszerzik első győzelmüket. Ahhoz, hogy a Szeged-Csanád GA komolyabb célokért küzdhessen az idei szezonban, elengedhetetlen lesz a támadó játék fejlesztése, hiszen csak így léphetnek előre a tabellán. Első hazai mérkőzés érkezik, eddig idegenben léptek pályára a szegedi fiúk: vasárnap a Soroksár csapatát fogadja a Szeged.

Érdekesség, hogy a klub története során több alkalommal is hasonlóan indultak a szezonok, de sikerült végül egyenesbe hozniuk a dolgokat, és remélhetőleg idén is így lesz. Hiszen Szegednek, a szegedieknek egy a célja: végre első osztályban látni a csapatukat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb