Mindenmás

Napi pakk: 38 fok köré melegszik a levegő Szegeden, mától nem hajthatunk be a Debreceni utcába a József Attila sugárút felől

Újabb hetet köszönthetünk a mai nappal Szegeden, a hőség miatt marad a vörös kód és mutatjuk, minden vár ma ránk. Hozunk egy fontos közlekedési infót és az időjárás jelentést is! Tarts velünk ma is, jöjjön a napi pakk!

Szponzorált tartalom: a Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A MÁSODIK MOHÁCSI CSATA

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Klára, Hilda, Larina, Hiláriusz nevű olvasónknak! Érdekességek:

  • 337 éve vívták meg a második mohácsi csatát, ahol Károly herceg katonái megverték Szulejmán nagyvezér hadait.
  • 137 éve született Erwin Schrödinger, Nobel-díjas osztrák fizikus, a kvantummechanika egyik atyja.
  • 116 éve készült el az első Ford T-modell.
  • 75 éve született Mark Knopfler brit rockgitáros, énekes, zeneszerző és producer, a Dire Straits alapító tagja,
  • 49 éve pedig Casey Affleck Oscar-díjas amerikai színész.

NAPSÜTÉSES HÉTFŐ

Hétfőn túlnyomóan napos időben lesz részünk, de ezen a napon már előfordulhatnak átmenetileg felhősebb tájak is, viszont számottevő csapadék továbbra sem várható. Helyenként élénk lesz a légmozgás. A hajnali 14-23 fokot követően délutánra 29 és 38 fok közé melegszik a levegő Szegeden.

LEGYEN A KEDVENC EBÉDÜNK A RÁNTOTT SAJT

Kedvenc ebéded lehet a rántott sajt is! Három darab rántott sajttal, rizzsel, tartármártással és uborkával várnak Téged a Napfény Műteremben. Ez az étel igazi klasszikus, ami sosem megy ki a divatból. Élvezd a Széchenyi tér nyugalmát és a frissítő ajándék limonádét. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 órától: 0630/952-6500. Fontos: ha helyben fogyasztod el, akkor klimatizált exkluzív teremben teheted meg, sőt még egy limonádéra is meghívnak Téged. Jó étvágyat kíván a Szeged365!

EGY KICSIT FELBOLYDUL A KÖZLEKEDÉS SZEGEDEN

Egy kicsit felbolydul a közlekedés Szegeden, ugyanis két héten át nem lehet behajtani a Debreceni utcába a József Attila sugárút felől. A József Attila sugárúton közlekedők egyik irányból sem hajthatnak be a Debreceni utcába. A közlekedésről bővebben itt cikkeztünk:

ÉLETBE LÉPETT A VÖRÖS KÓD

A Belügyminisztérium a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzését és az országos tisztifőorvos másodfokú hőségriasztását figyelembe véve augusztus 11., vasárnap nulla órától augusztus 16., péntek éjfélig az egész országra kiadta a vöröskód figyelmeztetést.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb