Mindenmás

Kést rántva raboltak ki hétfőn hajnalban egy benzinkutat Szegeden

Nyomozás indult a Szegedi Rendőrkapitányságon azzal a férfival szemben, aki kirabolt egy töltőállomást, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Tájékoztatásuk szerint bejelentés érkezett a rendőrségre ismeretlen elkövető ellen, aki augusztus 12-én hajnalban bement egy szegedi benzinkútra, majd elővett egy kést, és közölte az alkalmazottal, hogy ez egy rablás, és elviszi a bevételt.

SOPRONIG JUTOTT, OTT FOGTÁK EL A JÁRŐRÖK

A pulthoz lépve több mint 300 ezer forintot vett ki a kasszából, ezután pedig távozott. A szegedi rendőrök rövid időn belül azonosítottak egy 29 éves férfit, és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A gyanúsított elhagyta a várost, de a Soproni Rendőrkapitányság járőreinek még aznap sikerült elfogniuk.

FELFEGYVERKEZVE ELKÖVETETT RABLÁS MIATT KELL FELELNIE

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették és kezdeményezték a férfi letartóztatását, akinek felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt kell felelnie.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb