Mindenmás

Most történik: hatalmas füst gomolyog Szeged határában, lángra kaphatott az erdős rész Tarján környékén (frissítve)

“Szeged határában megint ég valami elég durván” – kaptuk a hírt kedd kora este Olvasóinktól. Mint többen is megírták szerkesztőségünknek, hatalmas füst gomolyog Tarján irányából ezekben a percekben is.

Mint Olvasóink írták, a Szélső soron, a töltés mögött ég az erdő. Tamástól, Gabriellától és Andortól fotókat is kaptunk, melyeket ezúton is köszönünk!

FRISSÍTVE: A TŰZOLTÓK GYORSAN ELOLTOTTÁK A TÜZET

Újabb infókat kaptunk a Szeged határában keletkezett tűzről. Mint Olvasónk, Gábor megírta nekünk, akkora volt a füst, hogy Szeged másik oldaláról is lehetett látni. Hozzátette, Baktó, Algyői út és a Szélső sor melletti erdő kapott lángra, de szerencsére a tűzoltók gyorsan eloltották. Gábortól fotókat is kaptunk a helyszínről:

TŰZGYÚJTÁSI TILALOM VAN ÉRVÉNYBEN

Legyetek nagyon óvatosak, ebben a hőségben ugyanis könnyebben lángra kaphat bármi. A hőségre való tekintettel országosan tűzgyújtási tilalom van érvényben. Erről az alábbi cikkünkben írtunk:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb