Mindenmás

Ma sem unatkoznak tűzoltóink: Baktó környékén tűzhöz, a Gáspár Zoltán utcában parkoló autók felett megtört fához riasztották őket

Sajnos ma is mozgalmas napjuk van tűzoltóinknak. Mint Olvasóink beszámoltak róla szerkesztőségünknek, szerda délután két helyszínre is riasztották őket Szegeden. Baktó környékén tűz ütütt ki, a Gáspár Zoltán utcában parkoló autók felett megtört fához kellett sietniük.

Y alakban megtört egy fa Szegeden, a Gáspár Zoltán utcában, tudtuk meg Olvasóinktól. Mint írták, a fa pont a parkoló autók felett adta meg magát, így szükség volt a katasztrófavédelem segítségére, akik a helyszínre érve megkezdték a kár elhárítását. A helyszínről fotókat is kaptunk Olvasóinktól:

Mindeközben Olvasóink arról is beszámoltak, hogy Baktó felé lángol valami. Mint írták, 4-5 tűzoltóautót is láttak elmenni az Algyői út irányába, sőt a szállingózó pernye már a Deák Ferenc Gimnázium környékén is látszódik. Legyetek óvatosak, ebben a hőségben, s ne feledd tűzgyújtási tilalom van, amiről bővebben az alábbi cikkünkben írtunk:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb