Sport

Maratoni teniszezésre készülnek a Gellért Szabadidőközpontban, bárki ingyenesen jelentkezhet Szegeden

Ismét nagy dobásra készül a Gellért Szabadidőközpont Szegeden, ugyanis 2024. augusztus 31-én reggel 8 órától 2024. szeptember 1. reggel 8 óráig, 24 órán át tartó maratoni, ingyenes teniszezési lehetőséget szervez a teniszimádóknak.

Mint megtudtuk, Dr. Gellért Ákos, a Gellért Szabadidőközpont Sportegyesület elnöke elkötelezett híve a tenisz, és az egészséges életmód népszerűsítésének. A szervezők izgatottan készülnek egyéni rekordjuk megdöntésére, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

EGY ÓRÁS TENISZEZÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTANAK MINDENKINEK

A Szabadidőközpont 1 teniszpályán, 1 órás teniszezési lehetőséget biztosít egy jelentkező (pár/páros) számára. A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, amennyiben szeretnél részt venni e közös cél elérésében, jelentkezz mihamarabb a Gellért Szabadidőközpont Recepciójának telefonszámán (+36 70 686 51 24), és válassz egy számodra kedvező időpontot. Az egyéni rekord megdöntésére izgatottan készül a Gellért Szabadidőközpont lelkes csapata, akik hisznek az esemény közösségépítő erejében, hiszen összeköti a teniszezőket a sport és a kitűzött cél elérése érdekében. Jelentkezz! Élj a szenvedélyednek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb