Sport

Még mindig lehet fokozni: egyszerre két, óriási újdonsággal érkezik Szeged legnagyobb konditerme

Van egy, már alapból is hatalmas edzőterem-komplexum a Makkosházi körúton, ami a tavalyi évben nem egy, hanem rögtön kettő vadonatúj teremmel bővült. Akkor kettő, minden modern eszközzel telepakolt aerobic és spinning termet kapott a szegedi Global Fitness, de a tőlük megszokott tempóból idén sem vesznek vissza, ennek megfelelően szeptemberben egy negyedik teremmel bővülnek, miközben a fővárosi Global-ban is záporoznak az újdonságok: a Soroksári úton pár nappal ezelőtt megnyitották a szabadtéri konditermüket.

Nem túl nagy vállalás kijelenteni, hogy a szeptember és az október a szegedi Global Fitness kedvenc hónapja, ugyanis 2023 októberét követően idén szeptemberben is bővül Szeged legnagyobb edzőterem komplexuma. A különbség mindössze annyi, hogy ezúttal nem kettő, hanem “csak” eggyel lesz több Global-terem a Makkosházi körúton, ott viszont egy olyan mozgásformával ismerkedhetnek meg a szegediek, amivel – számunkra is meglepő módon – még nem találkozhattak korábban a szegedi Global Fitness-ben. Ennek megfelelően már folyamatban van a jógaoktató csapat kialakítása, sőt, páran közülük már be is mutatkoztak a nagyközönségnek, ezt IDE és IDE KATTINTVA lehet megtekinteni. A vadonatúj jógaterem egyébként a Global Fitness emeletén lesz, Lázár Edina szakmai vezető meg is mutatta nekünk, hogyan áll az újdonság jelenleg:

Az újdonságoknak ezzel még nincs vége, a szemfüles Szeged365 olvasók már észre is vették, hogy a szegedi terem kardioparkja felett nagy munkában van a Global-csapat. Annyit elárulhatunk, hogy újabb nagy dobással érkeznek hamarosan, vagyis, cikkünk címe inkább így helyes: “egyszerre kettő plusz egy, óriási újdonsággal érkezik Szeged legnagyobb konditerme”.

NEM CSAK SZEGEDEN, A FŐVÁROSBAN IS ÚJABB TEREMMEL BŐVÜL A GLOBAL FITNESS

Mindeközben a fővárosban is gőzerővel dolgozik a Global Fitness csapata, ahol pár nappal ezelőtt egy teljesen egyedülálló, kültéri konditermi részleg nyitott meg a Global Fitness Budapest legújabb részeként, naná, hogy a legmodernebb gépekkel:

A Global Fitness Budapestet itt: Budapest, Soroksári út 166/A

A Global Fitness Szegedet pedig a Makkosházi körút 1. szám alatt találod!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb