Mindenmás

Napi pakk: pokoli meleg és harmadfokú hőségriasztás vár ma ránk Szegeden

Pokoli meleg napra ébredtünk ma Szegeden, mi sem bizonyítja jobban, hogy mától vasárnapig életbe lép a harmadfokú hőségriasztás. Igyál sok vizet, ha teheted maradj árnyékban, s közben tarts híreinkkel, ma is szállítjuk neked a legfrissebbeket, kezdetnek itt a Napi pakk a reggeli kávéd mellé!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Marcell, Atanáz, Atanázia, Menyhért, Özséb és Miksa nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Barlangászok világnapja.
  • 79 éve született Steve Martin amerikai színész, író (A három amigó, Örömapa, Roxanne).
  • 58 éve született Halle Berry amerikai színésznő, modell és szépségkirálynő (A kardhal, A Flinstone család).

NAPSÜTÉS ÉS 39 FOK

Szerdán sok napsütésre számíthatunk Szegeden, és ezen a napon sem kell csapadéktól tartanunk. Többfelé élénk lesz a keleties szél. Fokozódik a hőség, a legmelegebb órákban 30-39 fokot mutathatnak a hőmérők.

LASAGNE AJÁNLAT A NAPFÉNY MŰTEREMBEN A SZÉCHENYI TÉREN

Minden nap ajánlunk egy exkluzív finomságot Neked! Ma egy igazi olasz klasszikus kerül terítékre a Napfény Műterem Déli Ajánlatában: a Lasagne. Ki ne szeretné ezt az ínycsiklandó, gazdagon rétegezett tésztaételt, amelyben a szaftos marhahús ragú, a krémes besamel mártás és a ropogósra sült sajt egyesül egyetlen tökéletes falatban? A Lasagne mindannyiunk szívét megdobogtatja, hiszen ez az étel nemcsak finom, de igazi otthoni ízeket idéz, mely minden alkalomra tökéletes választás. Élvezd a mediterrán teraszon vagy a klimatizált exkluzív teremben, ahol egy ajándék limonádéval is megkínálnak Téged. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 órától: 0630/952-6500. Jó étvágyat kíván a Szeged365!

POKOLI MELEG ÉS HARMADFOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS

Szerdától vasárnapig harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe – tudatta a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Mint írták, az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján az ország egész területére vonatkozóan korábban elrendelt hőségriasztását szerda 0 órától harmadfokúra emeli, és vasárnap 24 óráig meghosszabbítja.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb