Mindenmás

Napi pofátlan parkolás? Valaki az átjáró kellős közepén parkoltat már hetek óta egy lovaskocsit Gyálaréten, pont a bolttal szemben

“Hónapok óta éktelenkedik egy a szekérszerűség Gyálaréten, a kisbolttal szemben” – jelezte a problémát Krisztina olvasónk, aki szerint nem olyan rég alakították ki egy átjárót a helyben élőknek azért, hogy ne kelljen akkorát kerülni annak, aki a boltba szeretne menni. Egy baj van csak: valaki odatolt egy szekeret, és nem hajlandó elvinni.

Olvasónk szerint nagyban megkönnyítette az ott lakók életét a kis átjáró, de nem sokáig tartott az öröm, hiszen egy környéken lakó nemes egyszerűséggel odatolt egy lovaskocsit, az út kellős közepére. Így fest most az átjáró:

BABAKOCSIVAL SEM LEHET ELFÉRNI

Olvasónk szerint hiába lett szólva, nem hajlandó eltávolítani az útból a lovaskocsit. “Gyalog épp-épp el lehet férni, de akik babakocsival jönnek, azok abszolút nem férnek el. Mivel egyre több a kisgyerekes, így ez elég nagy probléma” – írta olvasónk, aki hozzátette, hogy a közterületeseknek már lett jelezve az ügy, de még mindig nem történt semmi, és eltelt már több hét. “ígéret van, de nem vitték el a mai napig. Csúnya a látványa is, és közlekedni sem lehet” – zárta gondolatait Krisztina.

A témában érdeklődtünk a Közterület-felügyeletnél, amint választ kapunk, frissítjük cikkünket!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb